Anunț reluare cursuri, 10-14 mai 2021

1.         Începând cu ziua de luni, 10 mai 2021, cursurile și activitățile Colegiului Național „Emil Racoviță” se vor desfășura conform scenariului verde, ceea ce înseamnă prezența la școală a tuturor elevilor, cu excepția celor care au motive întemeiate, prevăzute de legislația în vigoare, pentru a desfășura în continuare cursurile online (pentru aceștia, lecțiile vor fi transmise în direct, folosindu-se anumite platforme educaționale sau aplicații). Vor fi respectate și aplicate în continuare prevederile Ordinelor comune ME și MS nr. 3235/93/04.02.2021 și 3755/560/29.04.2021.

2.         Pentru accesul elevilor în perimetrul școlii au fost organizate cele trei puncte de acces pe care le regăsiți AICI.

Accesul părinților sau vizitatorilor este în continuare restricționat, conform prevederilor legale în vigoare (inclusiv ROI al Colegiului Național „Emil Racoviță” Iași).

Accesul elevilor în școală este organizat astfel încât să se respecte condițiile igienico-sanitare obligatorii în cazul pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2, după cum urmează:

V A, VB, VC, VI C, VII A, VII B la ora 7.15

VI A, VI B, VII D, VIII B, VIII C, VIII D la ora 7.20

VII C, VIII A, IX A, IX C, IX D, X B la ora 7.25

IX B, IX E, X A, X C, XI A, XI B la ora 7.30

X D, X E, XI C, XI D, XII B, XII D la ora 7.35

XI E, XII A, XII C, XII E la ora 7.40

3.         Unele clase vor participa la ore în mediul online, în anumite zile, conform precizărilor primite de la profesorii diriginți.

4.         Măsurile care vor trebui respectate pe toată durata programului școlar, precum și în desfășurarea activităților extracurriculare, pot fi găsite în materialul atașat AICI.