Gândul săptămânii

9-15 martie 2020
O greșeală a zilei de ieri devine o lecție a Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Acasă Arhivă Noutăţi Rezultate inițiale Bacalaureat 2020

Rezultate inițiale Bacalaureat 2020

Rezultate inițiale Racoviță

Rezultate inițiale Waldorf

Cerere contestație

***Intervalul orar de depunere ESTE VALABIL ȘI PENTRU CONTESTAȚIILE ON-LINE!!!

 

  • CERERILE DEPUSE ONLINE VOR FI INSOȚITE DE NUMĂRUL DE TELEFON AL CANDIDATULUI/PĂRINTELUI/REPREZENTANTULUI LEGAL PENTRU A FI UTILIZAT LA CONFIRMAREA DEPUNERII CERERII DE RECORECTARE. (conf. adresei MEC 31455/29.06.2020)

 

  • CANDIDAȚII CARE VOR DEPUNE CEREREA DE CONTESTAȚII ON-LINE – cererea atașată – VOR LISTA SI COMPLETA CEREREA, VOR SEMNA, VOR ATAȘA DOCUMENTELE SOLICITATE (copie C.I/certificat elev, copie C.I. părinte/reprezentant legal), LE VOR DENUMI CU NUMELE ELEVULUI ȘI DISCIPLINA CONTESTATĂ (exemplu: ionescu_livia_Limba romana REAL.pdf /  ionescu_livia_Matematica ST NAT.pdf).

 

 

 

  • ÎN CAZUL ÎN CARE CANDIDATUL DEPUNE CONTESTAȚIE LA MAI MULTE DISCIPLINE, SE VOR DEPUNE CERERI PENTRU FIECARE DISCIPLINĂ, ÎNREGISTRATE INDIVIDUAL. FIECARE CERERE VA FI ÎNSOȚITĂ DE COPIA  C.I. A CANDIDATULUI (dacă nu deține C.I. se va depune copia certificatului de naștere) și COPIA  C.I. A PĂRINTELUI/REPREZENTANTULUI LEGAL.

 

  • CANDIDAȚII CARE VOR DEPUNE CEREREA ÎN FORMAT LETRIC LA SEDIUL COLEGIULUI NAȚIONAL EMIL RACOVIȚĂ IAȘI SE VOR SUPUNE TRIAJULUI EPIDEMIOLOGIC.

 

FOARTE IMPORTANT!!!!!!!

art. 11 alin. (4) și art. 12, alin. (1) din O.M.E.N. nr. 4950/2019, „nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere și reprezintă nota finală obținută la proba respectivă, care nu mai poate fi modificată”.