Luni, 06 Aprilie, 2020
   
TEXT_SIZE

Programul cu publicul, suspendat!

Având în vedere adresa ISJ nr. 2144/10.03.2020, referitoare la suspendarea procesului de învățământ în perioada 11 – 22 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național, vă informăm că programul cu publicul la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași se va suspenda până la data de 22 martie 2020.

Pentru diverse informații sau cereri, ne puteți contacta la adresa de email: office@racovita.ro.

Drumul de la Colegiul Naţional “Emil Racoviţă" la Eindhoven Technical University

… un drum care merită parcurs

Pe 13 noiembrie 2018, elevi pasionaţi de informatică din clasele a XI-a A şi a XII-a A de la Colegiul Naţional « Emil Racoviţă » s-au întâlnit cu un alt pasionat de informatică :Andrei Pintilie, absolvent al colegiului nostru, acum masterand la Eindhoven Technical University. Andrei a împărtăşit din experienţa sa de student la cea mai performantă facultate din domeniul IT din Olanda, începând cu modul în care alegi o facultate, cum aplici, ce înveţi, care este structura cursurilor, ce oportunităţi poţi avea în domeniul academic, care sunt cheltuielile, dar şi ce surse de finanţare poţi găsi. Chiar din anul I, Andrei s-a angajat ca programator, prin urmare a putut să le prezinte colegilor săi paleta diversă de oportunităţi de angajare care există în Eindhoven pe domeniul IT, dar şi cum să îmbini eficient studiul cu munca, pentru a fi un student excelent (Andrei a beneficiat de programul Honors Academy, un fel de Centru de Excelenţă în cadrul universităţii). O prezentare clară, organizată, exhaustivă, dar din care rămâi, pe lângă informaţii, cu un sentiment de bucurie şi entuziasm, cu imaginea unui student care merge la facultate întrebându-se  «oare ce mai învăţ azi ? »

Indiferent unde vor alege să studieze, le dorim elevilor noştri ca fiecare zi să o înceapă şi să o trăiască cu acelaşi entuziasm şi aceeaşi frenezie. Oare ce mai învăţ azi ?

prof. Emanuela Cerchez, prof. Marinel Serban

Galerie de imagini

Gândul săptămânii

9-15 martie 2020
O greșeală a zilei de ieri devine o lecție a Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form