Marţi, 11 August, 2020
   
TEXT_SIZE

PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR APĂRUTE ÎN ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA EXAMENELOR NAȚIONALE SUNT PUSE LA DISPOZIȚIE URMĂTOARELE NUMERE DE TELEFON
TELEFON VERDE NAȚIONAL
0800 801 100
TELEFON VERDE AL I.S.J. IAȘI
0800 816 232

Programul cu publicul, suspendat!

Având în vedere adresa ISJ nr. 2144/10.03.2020, referitoare la suspendarea procesului de învățământ începând cu data de 11 martie 2020, vă informăm că programul cu publicul la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași se va suspenda până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Pentru diverse informații sau cereri, ne puteți contacta la adresa de email: office@racovita.ro.

Informații legate de COVID-19 pot fi solicitate la TELVERDE COVID-19: 0800800358

Să dăruim un zâmbet!

Motto "Moş Nicolae poţi fi chiar tu!"

Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineret “Don Bosco” este o ramură a Fundaţiei non-guvernamentale Caritas din Iaşi care oferă sprijin, îndrumare şi suport pentru fiecare dintre cei 40 de copii înscrişi în program.  Aceştia au vârste cuprinse între 8 şi 11 ani şi provin din familii defavorizate, destrămate, ce nu le oferă o copilarie adecvată . Centrul le oferă atât ajutor în privinţa educatiei şcolare prin meditaţii gratuite la materiile de bază, cât şi consiliere beneficiarilor direcţi şi părinţilor acestora.
Având în vedere situaţia prezentată anterior şi faptul că singurul ajutor pe care îl primesc copiii este din partea Centrului “Don Bosco”, acest proiect are ca obiective: strângerea de rechizite (cărţi specifice vârstei, caiete, ustensile de scris, etc), jucării, alimente (dulciuri, fructe, etc) sau de fonduri pentru achiziţionarea elementelor menţionate anterior.
Proiectul se va desfăşura timp de o săptămână : 28 noiembrie - 2 decembrie 2011, timp în care dorim ca elevii Colegiului Naţional "Emil Racoviţă" să fie receptivi la chemarea noastră şi să doneze după bunul plac astfel încât să satisfacem nevoile menţionate mai sus.
La nivelul fiecarei clase care doreşte să se implice va exista un coordonator ce va monitoriza situaţia şi va fi responsabil de lucrurile adunate. Acestea vor fi strânse în fiecare clasă, iar în ziua de vineri se vor aduna toate în sala I.7.
Acest proiect işi propune, după cum sugerează şi titlul, să le dea copiilor o şansă să zâmbească cu ocazia Sfântului Nicolae, să uite pentru câteva clipe de greutăţile vieţii. În ceea ce priveşte cadrul şcolar, elevii vor avea de învăţat despre ceea ce înseamnă spiritul de echipă, colaborarea şi realizarea unor fapte bune pentru copiii mai puţin norocoşi.

Coordonator: profesor psihopedagog Cristina Vameşu
Organizatori:  Covatariu Simina, Mocanu Florentina şi Varlam Corina (clasa a X-a C)

Afişul evenimentului

Gândul săptămânii

9-15 martie 2020
O greșeală a zilei de ieri devine o lecție a Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form