Joi, 02 Aprilie, 2020
   
TEXT_SIZE

Programul cu publicul, suspendat!

Având în vedere adresa ISJ nr. 2144/10.03.2020, referitoare la suspendarea procesului de învățământ în perioada 11 – 22 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național, vă informăm că programul cu publicul la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași se va suspenda până la data de 22 martie 2020.

Pentru diverse informații sau cereri, ne puteți contacta la adresa de email: office@racovita.ro.

Proiectul Transfrontalier ”The Internet: E-friend or E-enemy? IFE”

Fundația pentru Dezvoltare Economică și Integrare Europeană Iași în parteneriat cu Fundația FILOCALIA Iași, Fundația LERIS Iași, Asociația Obștească Județeană „Centrul Inițiativelor Private” Bălți - Rep. Moldova și Colegiul Tehnic Feroviar Bălți - Rep. Moldova împreună cu asociații Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași implementează proiectul ”The Internet: E-friend or E-enemy? IFE”, code MIS_ETC: 934, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România - Ucraina - Republica Moldova 2007-2013, Call for Proposal 2009 - Priority 3: People to People Co-operation.

Obiectivul general al proiectului este de a crește gradul de cooperare transfrontalieră în vederea informării tinerilor și publicului, în general, cu scopul de a conștientiza avantajele și pericolele implicate în utilizarea internetului.

Grupul țintă al proiectului este format din 500 de elevi din cadrul a 6 Școli/ Licee din Iași și 4 Școli/ Licee din Bălți, Republica Moldova și din 50 de profesori-consilieri din 10 Școli/ Licee atât din Iași cât și din Bălți, Republica Moldova. Profesorii selectați pentru a face parte din grupul țintă a proiectului, vor fi informați ca adulți și la rândul lor vor informa elevii și părinții elevilor prin intermediul diverselor acțiuni, în vederea promovării unei utilizări corecte a Internetului în viața copiilor.

 

În perioada 8 - 9 decembrie 2011 se va desfășura Simpozionul ”The Internet environment in our life”, în cadrul Proiectului Transfrontalier ”The Internet: E-friend or E-enemy? IFE”. Evenimentul va avea loc în Sala de Festivități a Colegiului Național „Emil Racoviță”.

Pagina web a proiectului: www.ife.ro

Gândul săptămânii

9-15 martie 2020
O greșeală a zilei de ieri devine o lecție a Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form