Vineri, 03 Aprilie, 2020
   
TEXT_SIZE

Programul cu publicul, suspendat!

Având în vedere adresa ISJ nr. 2144/10.03.2020, referitoare la suspendarea procesului de învățământ în perioada 11 – 22 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național, vă informăm că programul cu publicul la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași se va suspenda până la data de 22 martie 2020.

Pentru diverse informații sau cereri, ne puteți contacta la adresa de email: office@racovita.ro.

Premiere Spring Day 2012

Miercuri, 6 iunie 2012, a avut loc, în amfiteatrul Colegiului, o întrunire a Consiliului Elevilor, pentru a marca două realizări importante.

Prima o reprezintă inaugurarea unui pian al școlii, achiziționat din fondurile obținute în cadrul târgului Spring Day, la care s-a adăugat o contribuție importantă din fondul școlii. Toate clasele participante au fost felicitate și au primit diplomă de participare în cadrul festivității. Premiul I s-a acordat clasei a VII-a C, care a reprezentat anul acesta Olanda, premiul al II-lea a revenit clasei a VI-a C, care a promovat valorile culturale ale Angliei, iar premiul al III-lea a fost obținut de clasa a X-a C, susținătoare, anul acesta, a valorilor culturale ale Italiei. Inaugurarea pianului a fost făcută, în cadrul festivității, de eleva Andreea Popa, din clasa a VIII-a C, care a obținut premiul I la olimpiada județeană de muzică (pian) sub îndrumarea doamnei profesor Ramona Cojocaru.

Consiliul a inaugurat și sigla Consiliului Elevilor Colegiului Național „Emil Racoviță” Iași. Aceasta a fost realizată de elevul Valentin Zbanț, din clasa a XII-a B, sub îndrumarea doamnei profesor Emanuela Cerchez, în cadrul unui concurs organizat cu acest scop pe site-ul MouseArtist.

Mulțumim tuturor profesorilor și elevilor pentru entuziasmul și implicarea de excepție!

Gândul săptămânii

9-15 martie 2020
O greșeală a zilei de ieri devine o lecție a Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form