Luni, 22 Iulie, 2019
   
TEXT_SIZE

PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR APĂRUTE ÎN ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA EXAMENELOR NAȚIONALE SUNT PUSE LA DISPOZIȚIE URMĂTOARELE NUMERE DE TELEFON
TELEFON VERDE NAȚIONAL
0800 801 100
TELEFON VERDE AL I.S.J. IAȘI
0800 816 232

http://www.educatiepentruviitor.ro

site dedicat semnalării eventualelor fapte de corupție

Premiere Spring Day 2012

Miercuri, 6 iunie 2012, a avut loc, în amfiteatrul Colegiului, o întrunire a Consiliului Elevilor, pentru a marca două realizări importante.

Prima o reprezintă inaugurarea unui pian al școlii, achiziționat din fondurile obținute în cadrul târgului Spring Day, la care s-a adăugat o contribuție importantă din fondul școlii. Toate clasele participante au fost felicitate și au primit diplomă de participare în cadrul festivității. Premiul I s-a acordat clasei a VII-a C, care a reprezentat anul acesta Olanda, premiul al II-lea a revenit clasei a VI-a C, care a promovat valorile culturale ale Angliei, iar premiul al III-lea a fost obținut de clasa a X-a C, susținătoare, anul acesta, a valorilor culturale ale Italiei. Inaugurarea pianului a fost făcută, în cadrul festivității, de eleva Andreea Popa, din clasa a VIII-a C, care a obținut premiul I la olimpiada județeană de muzică (pian) sub îndrumarea doamnei profesor Ramona Cojocaru.

Consiliul a inaugurat și sigla Consiliului Elevilor Colegiului Național „Emil Racoviță” Iași. Aceasta a fost realizată de elevul Valentin Zbanț, din clasa a XII-a B, sub îndrumarea doamnei profesor Emanuela Cerchez, în cadrul unui concurs organizat cu acest scop pe site-ul MouseArtist.

Mulțumim tuturor profesorilor și elevilor pentru entuziasmul și implicarea de excepție!

Citatul săptămânii

3-9 iunie 2019
„Pe măsură ce crești, să nu uiți lucrurile frumoase și Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form