Marţi, 18 Februarie, 2020
   
TEXT_SIZE

Premiere Spring Day 2012

Miercuri, 6 iunie 2012, a avut loc, în amfiteatrul Colegiului, o întrunire a Consiliului Elevilor, pentru a marca două realizări importante.

Prima o reprezintă inaugurarea unui pian al școlii, achiziționat din fondurile obținute în cadrul târgului Spring Day, la care s-a adăugat o contribuție importantă din fondul școlii. Toate clasele participante au fost felicitate și au primit diplomă de participare în cadrul festivității. Premiul I s-a acordat clasei a VII-a C, care a reprezentat anul acesta Olanda, premiul al II-lea a revenit clasei a VI-a C, care a promovat valorile culturale ale Angliei, iar premiul al III-lea a fost obținut de clasa a X-a C, susținătoare, anul acesta, a valorilor culturale ale Italiei. Inaugurarea pianului a fost făcută, în cadrul festivității, de eleva Andreea Popa, din clasa a VIII-a C, care a obținut premiul I la olimpiada județeană de muzică (pian) sub îndrumarea doamnei profesor Ramona Cojocaru.

Consiliul a inaugurat și sigla Consiliului Elevilor Colegiului Național „Emil Racoviță” Iași. Aceasta a fost realizată de elevul Valentin Zbanț, din clasa a XII-a B, sub îndrumarea doamnei profesor Emanuela Cerchez, în cadrul unui concurs organizat cu acest scop pe site-ul MouseArtist.

Mulțumim tuturor profesorilor și elevilor pentru entuziasmul și implicarea de excepție!

Gândul săptămânii

17 - 23 februarie 2020
Să iubim idealurile, demnitatea și tot ceea ce înseamnă viață Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form