Joi, 13 August, 2020
   
TEXT_SIZE

PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR APĂRUTE ÎN ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA EXAMENELOR NAȚIONALE SUNT PUSE LA DISPOZIȚIE URMĂTOARELE NUMERE DE TELEFON
TELEFON VERDE NAȚIONAL
0800 801 100
TELEFON VERDE AL I.S.J. IAȘI
0800 816 232

Programul cu publicul, suspendat!

Având în vedere adresa ISJ nr. 2144/10.03.2020, referitoare la suspendarea procesului de învățământ începând cu data de 11 martie 2020, vă informăm că programul cu publicul la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași se va suspenda până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Pentru diverse informații sau cereri, ne puteți contacta la adresa de email: office@racovita.ro.

Informații legate de COVID-19 pot fi solicitate la TELVERDE COVID-19: 0800800358

Smart Classroom

În atenţia elevilor din clasele a X-a şi a XI-a

Ministerul Educaţiei Naţionale şi compania Samsung au lansat proiectul Smart ClassRoom în Iaşi. Proiectul demarează cu o competiţie între licee. Elevii sunt provocați să-şi dovedească creativitatea și abilităţile digitale printr-un film de două minute. Filmul trebuie să răspundă la întrebarea “De ce şcoala mea este SMART?” şi va ilustra motivul pentru care liceul în care învaţă trebuie să beneficieze de o soluţie completă destinată învăţământului digital – Smart Classroom.

Smart Classroom oferă o soluție digitală de învățare, care include atât suport hardware, cât și software: tablete (Samsung GALAXY Note 10.1), E-Board-uri, Smart TV și laptop-uri şi acces la cursul opțional „Succesul profesional".

Fiecare şcoală poate înscrie în concurs un singur film de două minute.

Filmul va fi evaluat de un juriu format din reprezentanţi Samsung, al Ministerului Educaţiei Naţionale, ai Primăriei Iaşi şi ai Inspectoratului Şcola Judeţean Iaşi. Evaluarea juriului are o pondere de 50% din punctajul final acordat proiectului, restul de 50% bazându-se pe LIKE-urile utilizatorilor pe Facebook.

Invităm elevii Colegiului Naţional « Emil Racoviţă » să formeze echipe (formate din elevi din aceeaşi clasă sau din clase diferite) şi sub coordonarea unuia dintre profesorii şcolii să realizeze un film de 2 minute, maxim 2 minute şi 30 de secunde.

Filmul va fi publicat pe Youtube, iar liderul echipei va trimite până pe data marţi 26 noiembrie 2013, ora 20.00, un e-mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza în care va specifica:

  • Titlul filmului
  • Adresa de pe Youtube unde poate fi vizualizat filmul
  • Numele profesorului coordonator
  • Componenţa echipei (numele, prenumele şi clasa)

Miercuri, 27 noiembrie 2013, filmele vor fi vizionate şi evaluate de un juriu format din profesori şi reprezentanţi ai consiliului elevilor, urmând ca filmul care ilustrează cel mai bine, mai creativ, mai percutant, mai original spiritul racoviţist să reprezinte şcoala noastră la competiţia “Smart Classroom”.

Fiţi creativi! Fiţi inspiraţi! Creaţi o oglindă digitală perfectă a şcolii noastre!

Gândul săptămânii

9-15 martie 2020
O greșeală a zilei de ieri devine o lecție a Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form