Luni, 10 August, 2020
   
TEXT_SIZE

PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR APĂRUTE ÎN ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA EXAMENELOR NAȚIONALE SUNT PUSE LA DISPOZIȚIE URMĂTOARELE NUMERE DE TELEFON
TELEFON VERDE NAȚIONAL
0800 801 100
TELEFON VERDE AL I.S.J. IAȘI
0800 816 232

Programul cu publicul, suspendat!

Având în vedere adresa ISJ nr. 2144/10.03.2020, referitoare la suspendarea procesului de învățământ începând cu data de 11 martie 2020, vă informăm că programul cu publicul la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași se va suspenda până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Pentru diverse informații sau cereri, ne puteți contacta la adresa de email: office@racovita.ro.

Informații legate de COVID-19 pot fi solicitate la TELVERDE COVID-19: 0800800358

Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” sărbătoreşte 50 de ani de la înființare

La o jumătate de secol de la înfiinţare, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” se pregăteşte de sărbătoare. Sub semnul ştiinţelor, artelor, sportului, în săptămâna 24-30 noiembrie se vor desfăşura multiple evenimente ce vor reuni elevi, profesori, absolvenţi, părinţi, personalităţi culturale, reprezentanţi ai comunităţii locale.

Spiritul sărbătorii va fi marcat de activităţi ce se ȋncadrează în atmosfera specifică, precum expoziţii, concursuri, prezentări de reviste, concerte, spectacole de teatru şi întreceri sportive.

Jubileul reuneşte profesori de altădată şi de azi ai colegiului, absolvenţi cu poveşti de succes, dar şi invitaţi de marcă, reprezentanţi ai instituţiilor partenere, sub un metaforic „Arc peste timp”, alcătuit din experienţă, dăruire şi muncă neobosită.

Gala Aniversară se va desfăşura miercuri, 26 noiembrie, în sala Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”. Împletind momente de trecere în revistă a performanţelor şcolii, cu omagierea celor care au pus la loc de cinste numele Colegiului şi cu reprezentaţii ale artiştilor ieşeni, vom împărtăşi bucuria devenirii prin cunoaştere.

Conferinţa IasiMUN reprezintă un eveniment de marcă, aşteptat cu mult interes de elevi şi profesori. Spaţiu al manifestării libertăţii de exprimare şi valorilor democratice, această conferinţă este o ilustrare a principiilor noastre despre educaţie, responsabilitate şi formare a spiritului civic.

Toate aceste manifestări reprezintă o formă de exprimare a valorilor şi excelenţei în educaţie, promovate de Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”.

Profesor Paula Gavrilescu
Director C.N. „Emil Racovita”Iasi

Gândul săptămânii

9-15 martie 2020
O greșeală a zilei de ieri devine o lecție a Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form