Luni, 22 Iulie, 2019
   
TEXT_SIZE

PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR APĂRUTE ÎN ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA EXAMENELOR NAȚIONALE SUNT PUSE LA DISPOZIȚIE URMĂTOARELE NUMERE DE TELEFON
TELEFON VERDE NAȚIONAL
0800 801 100
TELEFON VERDE AL I.S.J. IAȘI
0800 816 232

http://www.educatiepentruviitor.ro

site dedicat semnalării eventualelor fapte de corupție

Dezbateri academine

In perioada 4-7 august 2016 a avut loc competiția internațională de dezbateri academice „Chişinău Open” 2016 unde au participat 2 echipe ale Clubului de Dezbateri Academice Iaşi(CDAIS) formate din elevi ai Colegiului Naţional „Emil Racoviţă”.

Echipa formată din Irina Ioana Măgureanu, Georgiana Dima şi Mihai Alexandru Codreanu a obţinut poziţia întâi şi medaliile de aur în competiţia pe echipe, în timp ce în competiţia individuală Mihai Alexandru Codreanu a obţinut locul al treilea.

De asemenea, echipa formată din Andrei Palamariu, Miruna Cozianu si Delia Diac a obţinut cea mai bună clasare dintre echipele de începători, oprindu-se în optimi în competiția avansaților.

Rezultatele au fost obținute sub îndrumarea trainerului și profesorului universitar Liviu Gajora și a doamnei profesoare Lorela Anda Caradan.

cdais1
cdais2
cdais3
cdais4
1/4 
start stop bwd fwd

In perioada 24-29 august 2016 a avut loc la Cluj-Napoca Campionatul Național de Dezbateri Academice al României. La această competiție delegația Colegiului Naţional „Emil Racoviţă” a avut rezultate remarcabile.

Echipa Racoviță CDAIS formată din Irina Ioana Măgureanu, Georgiana Dima şi Mihai Alexandru Codreanu a obţinut locul al III-lea național și medaliile de bronz. În plus, echipa CDAIS B formată din Miruna Cartas, Mălina Cusutură și Bianca Guzgă, calificată dupa obținerea premiului II la nivel regional, a obţinut un rezultat echivalent cu una dintre cele mai bune performanţe din ultimii ani pentru o echipă la prima participare.

Rezultatele au fost obținute sub îndrumarea trainerului și profesorului universitar Liviu Gajora, a studenţilor Marian Morosac şi Ştefana Popa și a doamnei profesoare Lorela Anda Caradan.

Citatul săptămânii

3-9 iunie 2019
„Pe măsură ce crești, să nu uiți lucrurile frumoase și Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form