Luni, 06 Aprilie, 2020
   
TEXT_SIZE

Programul cu publicul, suspendat!

Având în vedere adresa ISJ nr. 2144/10.03.2020, referitoare la suspendarea procesului de învățământ în perioada 11 – 22 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național, vă informăm că programul cu publicul la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași se va suspenda până la data de 22 martie 2020.

Pentru diverse informații sau cereri, ne puteți contacta la adresa de email: office@racovita.ro.

Dezbateri academine

In perioada 4-7 august 2016 a avut loc competiția internațională de dezbateri academice „Chişinău Open” 2016 unde au participat 2 echipe ale Clubului de Dezbateri Academice Iaşi(CDAIS) formate din elevi ai Colegiului Naţional „Emil Racoviţă”.

Echipa formată din Irina Ioana Măgureanu, Georgiana Dima şi Mihai Alexandru Codreanu a obţinut poziţia întâi şi medaliile de aur în competiţia pe echipe, în timp ce în competiţia individuală Mihai Alexandru Codreanu a obţinut locul al treilea.

De asemenea, echipa formată din Andrei Palamariu, Miruna Cozianu si Delia Diac a obţinut cea mai bună clasare dintre echipele de începători, oprindu-se în optimi în competiția avansaților.

Rezultatele au fost obținute sub îndrumarea trainerului și profesorului universitar Liviu Gajora și a doamnei profesoare Lorela Anda Caradan.

cdais1
cdais2
cdais3
cdais4
1/4 
start stop bwd fwd

In perioada 24-29 august 2016 a avut loc la Cluj-Napoca Campionatul Național de Dezbateri Academice al României. La această competiție delegația Colegiului Naţional „Emil Racoviţă” a avut rezultate remarcabile.

Echipa Racoviță CDAIS formată din Irina Ioana Măgureanu, Georgiana Dima şi Mihai Alexandru Codreanu a obţinut locul al III-lea național și medaliile de bronz. În plus, echipa CDAIS B formată din Miruna Cartas, Mălina Cusutură și Bianca Guzgă, calificată dupa obținerea premiului II la nivel regional, a obţinut un rezultat echivalent cu una dintre cele mai bune performanţe din ultimii ani pentru o echipă la prima participare.

Rezultatele au fost obținute sub îndrumarea trainerului și profesorului universitar Liviu Gajora, a studenţilor Marian Morosac şi Ştefana Popa și a doamnei profesoare Lorela Anda Caradan.

Gândul săptămânii

9-15 martie 2020
O greșeală a zilei de ieri devine o lecție a Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form