Vineri, 14 August, 2020
   
TEXT_SIZE

PENTRU SESIZAREA NEREGULILOR APĂRUTE ÎN ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA EXAMENELOR NAȚIONALE SUNT PUSE LA DISPOZIȚIE URMĂTOARELE NUMERE DE TELEFON
TELEFON VERDE NAȚIONAL
0800 801 100
TELEFON VERDE AL I.S.J. IAȘI
0800 816 232

Programul cu publicul, suspendat!

Având în vedere adresa ISJ nr. 2144/10.03.2020, referitoare la suspendarea procesului de învățământ începând cu data de 11 martie 2020, vă informăm că programul cu publicul la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași se va suspenda până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Pentru diverse informații sau cereri, ne puteți contacta la adresa de email: office@racovita.ro.

Informații legate de COVID-19 pot fi solicitate la TELVERDE COVID-19: 0800800358

Gala olimpicilor 2018

Pe data de 6 iunie 2018, la ora 17.00, în sala de festivități a Colegiului Național „Emil Racoviță” a avut loc premierea olimpicilor naționali și internaționali ai școlii. Acest eveniment este organizat în cadrul colegiului de 20 ani și este susținut de Asociația Părinților CNER și Fundația LERIS, organizație nonguvernamentală, înființată în anul 2001 de un grup de profesori ai colegiului pentru sprijinirea cadrelor didactice în activitate sau pensionate, a elevilor și a absolvenților.

Gala olimpicilor este modalitatea prin care întreaga comunitate racovițistă își exprimă recunoștința pentru meritele deosebite ale elevilor participanți la olimpiadele naționale și internaționale în anul școlar în curs și ale profesorilor care i-au îndrumat. La această ediție au fost premiați 53 de elevi și 29 de cadre didactice. Printre rezultatele remarcabile ale acestui an competițional amintim premiul I obținut de elevul Tudor Cristian Cozma, coordonat de prof. Paula Gavrilescu, la Olimpiada Internațională de Chimie „Dimitrie Mendeleev” și calificarea lui Manuel Foșalău, coordonat de prof. Mihaela Lesenciuc, la Olimpiada Internațională de Geografie. De asemenea, Mira Zaharia, coordonată de prof. Mihaela Vlioncu, s-a calificat la Olimpiada Internațională de Limba Română,  Cătălina Ivașcu și Maria Stamouli, coordonate de prof. Athina Tsavea și prof. Soultana Arvanitaki, vor participa la Olimpiada Internațională a Elenismului, iar Flavian Ivanov și Vlada Zagnat, coordonați de prof. Gromic Zinaida, sunt calificați la Olimpiada Internațională de Limba Rusă. În lotul național lărgit al „Olimpiadei Uniunii  Europene pentru Științe”, disciplina biologie, s-a calificat Constantin Teodorina, coordonată de prof. Alina Bîrliga.

Alături de elevi și profesori, la eveniment au participat și părinții elevilor premiați. Invitații ediției din acest an au fost Domnul Primar al Municipiului Iași, Dl. Mihai Chirica, prof. dr. Răzvan Lițcanu și conf. dr. Sebastian Popescu, decanii facultăților de Matematică și Fizică din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași.

Scrisoare adresată părinţilor

Prezentare olimpici

Galerie de imagini

Gândul săptămânii

9-15 martie 2020
O greșeală a zilei de ieri devine o lecție a Citește mai departe ...

Noutati

  • 1

Căutare

Colegiul Naţional “Emil Racoviţă”
Aleea Nicolina nr. 4, 700221, Iaşi - ROMÂNIA
+(40) 232 234 272; +(40) 232 278 214
www.racovita.ro; office@racovita.ro

Login Form