Gala Olimpicilor 2019

În data de 6 iunie 2019, zi de cinstire a eroilor neamului, Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" Iaşi a sărbătorit altfel de eroi, eroii care duc zi de zi mai departe tradiţia excelenţei – elevii olimpici, profesorii lor coordonatori şi părinţii acestora. Gala olimpicilor, iniţiată în anul 1998 de prof. Seryl Talpalaru, director al Colegiului Naţional "Emil Racoviţă", a devenit o manifestare emblematică a şcolii noastre. Fiecare sfârşit de an şcolar capătă un nou sens prin bucuria, entuziasmul, recunoaşterea şi recunoştinţa, emoţia şi speranţa creată de toţi eroii acestei poveşti frumoase.

În cadrul galei au fost premiaţi 7 elevi pentru rezultatele obţinute la nivel internaţional în anul 2018, precum şi cei 90 de elevi care au obţinut rezultate la olimpiadele naţionale în anul 2019, alături de profesorii lor coordonatori. Părinţii elevilor premiaţi au primit o scrisoare de felicitare şi de mulţumire pentru construirea unui parteneriat real cu şcoala, în scopul valorificării la maximum a potenţialului creativ al elevilor noştri.

În acest an bucuria a fost trăită împreună cu noi de domnul Mihai Chirica, primar al municipiului Iaşi, de domnul conf. dr. Adrian Iftene, decan al Facultăţii de Informatică Iaşi, de domnul conf. dr. Sebastian Popescu, decan al Facultăţii de Fizică Iaşi, de domnul lector dr. Marius Apetrii, prodecan al Facultăţii de Matematică Iaşi, domnul prof. Bogdan Bârzoi, inspector general adjunct al ISJ Iaşi şi de domnul prof. Seryl Talpalaru, preşedinte al Fundaţiei Leris.  Le mulţumim că au fost alături de noi! Mulţumim doamnei prof. Mihaela Gotcu, directorul colegiului nostru, care a făcut totul posibil. Şi mulţumim Fundaţiei Leris şi APCNER pentru că sprijină în mod constant acest minunat eveniment.

Prezentarea olimpicilor

Scrisoarea adresată părinţilor

Galerie de imagini