Excursie la Gura Humorului

În zilele de 19 – 20 iunie 2016 elevii clasei a IX-a C au pornit împreună spre Gura Humorului.

Prima oprire a fost la complexul Ariniş din Gura Humorului. Aici, cei 22 de elevi şi-au testat perspicacitatea, echilibrul şi forța. După 3 ore în care copiii şi-au învins frica de înălțime s-au bucurat de această izbândă savurând o înghețată. După ce şi-au recăpătat forțele au pornit spre telescaun. De la acea înălțime au putut observa frumusețea peisajului montan și o panoramă superbă asupra orașului Gura Humorului. La întoarcere, elevii au avut plăcuta surpriză de a coborî pe jos și de a intra în contact cu frumusețile naturii.

După aceste peripeții, copiii au ajuns într-un sfârşit la pensiune unde seara au urmărit împreună echipa de fotbal a României aflată în confruntare cu cea a Albaniei.

A doua zi elevii şi-au consolidat prietenia prin mai multe jocuri care au prilejuit o mai bună cunoaștere a colegilor și o experiență plăcută în grup pe care nu o vor uita. În aceeaşi zi cei 22 de elevi au combinat noţiunile de biologie, geografie şi cultură generală învățate anul acesta cu distracția într-un joc creat de doamna lor dirigintă. După prânz elevii au vizitat mănăstirea Voroneț unde au intrat în atmosfera vremurilor trecute, iar la plecare au luat cu ei o fărâmă de cultură, tradiție și istorie întruchipată într-un suvenir.

Impresii de Teodosia Tenchiu

1-humor
10-humor
11-humor
12-humor
13-humor
14-humor
15-humor
16-humor
17-humor
18-humor
19-humor
2-humor
20-humor
21-humor
22-humor
23-humor
3-humor
4-humor
5-humor
6-humor
7-humor
8-humor
9-humor