Anunț Testare LERIS

Vă aducem la cunoștință faptul că, în urma înscrierilor la Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași, în vederea ocupării celor 90 de locuri disponibile pentru clasele a V-a, numărul solicitărilor a depășit numărul locurilor. Astfel, în data de 27 iunie 2020, se va organiza testarea candidaților, conform informațiilor afișate pe site-ul CNER, www.racovita.ro.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, pregătirea și desfășurarea testării trebuie să se realizeze în conformitate cu norme stricte de asigurare a condițiilor igienico-sanitare pentru toți candidații. Prin urmare, ținând cont de faptul că probele se vor susține în aceeași zi la toate școlile la care se impune testarea elevilor și pentru a o putea derula în condiții de siguranță, solicităm părinților să confirme participarea fiului/fiicei lor la testarea LERIS organizată de Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași până miercuri, 24 iunie 2020, ora  12.00, la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

De asemenea, părinții elevilor înscriși sunt rugați să consulte site-ul CNER pentru a lua cunoștință de Procedura operațională privind măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS Cov2, care va fi publicată până vineri, 26 iunie 2020.