Acțiune a Fundației LERIS

Mereu împreună

În săptămâna 6-10 aprilie 2020, Fundaţia LERIS, aflată în cel de al 20-lea an de funcţionare, a finalizat acţiunea prilejuită de apropierea sarbătorilor, acţiune în urma căreia au fost distribuite 90 de pachete pensionarilor Colegiului Național „Emil Racoviță” și personalului auxiliar al aceleiaşi organizaţii.

Mărturisesc că este pentru prima dată, de la începutul activitaţii Leris când am avut emoţii, din cauza condiţiilor speciale din această perioadă pentru realizarea acestei activităţi devenită tradiţională, la fel ca și cea organizată cu prilejul Crăciunului. Spre bucuria noastră, a celor implicaţi, datorită unor colegi inimoşi care s-au oferit în calitate de voluntari, toate pachetele au ajuns la destinatari și au fost predate în condiţii de siguranţă.

Voluntarii s-au deplasat cu autoturismele personale și au dus pachetele până la uşa beneficiarilor. Iată şi numele voluntarilor: Danuţ Aramă, Roxana Arhire, Cătălin Budeanu, Doru Buzac, Florin Cazamir, Mihai Chelariu, Laura Ioniţă, Lorena Irimia, Piţu Leon, Dorel Luchian, Roxana Obreja, Irina Zamfirescu.

Toată activitatea a fost coordonată de Dna Mihaela Gotcu care s-a implicat atât în organizarea acesteia, cât și în distribuirea pachetelor.

Întreaga activitate a fundaţiei este posibilă datorită implicării continue și a muncii Dnei Iuliana Bobeica, Directorul Economic al Fundaţiei Leris.

Acivitatea ei ca și cea a tuturor membrilor fundației este o activitate de voluntariat care nu a fost niciodată retribuită de Fundaţia Leris.

Am simţit nevoia să scriu aceste cuvinte pentru a îmi exprima bucuria că activitatea fundaţiei merge înainte şi că scopurile acesteia au fost mereu realizate. În plus, este remarcabil că oameni nou veniţi în familia CNER s-au implicat activ în această organizaţie.

 

Cu prietenie,

Seryl Talpalaru,

Preşedintele Fundaţiei Leris